Reactie plaatsen

Reacties

piet en anja meester
3 jaar geleden

ook wij willen Edwin en Jennifer, Cor en Linda nog hartelijk bedanken voor de fantastisch georganiseerde dagen, goede verzorging en uitstapjes en de gezelligheid van de hele groep.

Jannie Kimmels
3 jaar geleden

Wat een geweldige reis naar Mayrhofen. Tot in de puntjes verzorgd door Edwin, Jennifer, Linda en Cor. Iedere dag picknicken, geweldig. En het heerlijke ontbijt en diner van Reini, Natalie en opa van Alpenhotel Ferienhof. Heel veel mooie dingen gezien: Ahornbahn, Achensee, Kundler Klamm, stadje Rattenberg, Schlegeis Stausee, Penckenbahn en de klapper van de week de Almabtrieb in Reith in Alpbachtal. Mede mogelijk gemaakt door een leuke groep gezellige mensen. Allemaal bedankt. Groetjes, Dik en Jannie

Dik en Adrie Maat
3 jaar geleden

Ook wij waren mee naar Mayrhofen in het prachtige Oostenrijk en hebben erg genoten van het mooie land en de leuke uitstapjes het fijne hotel de zeer goed verzorgde busreis waar het ons aan niks ontbrak super! een dikke pluim voor Edwin .Jennifer, Linda en Cor en de gezellige medereizigers. gr Dik en Adrie Maat

Jacob en Ineke Ophoff
3 jaar geleden

Als wij in één woord de reis naar Mayerhofen moeten omschrijven dan is dat INDRUKWEKKEND!
Indrukwekkend om;
-het schitterende Oostenrijk waarvan we een
paar prachtige plekken te zien kregen zoals:
-de enorme stuwdam
-de wandeling door de echt indrukwekkende
kloof.
-met de gondel naar 2000 meter hoogte, en zo
in de diepte Mayerhofen te zien liggen.
-de rondvaart op de Achensee.
-de koeien weer terug zien komen uit de bergen.
-de super verzorging door Edwin, Jennifer, Cor
en Linda tijdens de heen- en terugreis, en alles
wat daar tussen zat

-het mooie hotel met de goede verzorging door
Reini en Natalie.
-en de fijne groep.
Wij willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken.

Johan en Lia Sengers
3 jaar geleden

Wat hebben wij een heerlijke week naar Mayerhofen gehad!!! Het begon op maandagochtend al vroeg in de bus met de goede verzorging en eindigde zondagavond met een heerlijk buffet! Door de buitengewoon goede verzorging van Edwin, Jennifer en niet te vergeten Cor en Linda zijn we helemaal niets te kort gekomen. En wat een plezier hebben we met elkaar gehad! Dan hebben we het nog niet eens over alle mooie bezienswaardigheden en uitstapjes...….kortom voor herhaling vatbaar!!

Mijn ten Brinke
4 jaar geleden

Mijn vacantie naar Kirchberg was een onvergetelijke in alle opzichten!
De tocht naar de Kundler Klamm Brucke, Wilder Kaiser en Westendorf Alpenrosenbahn hebben veel indruk op me gemaakt.
En wat hebben we een "Lol"gehad met dit gezelschap! Heerlijk gegeten, pintje erbij helemaal top!
Dank aan Edwin, Willem en Jan.

Henk en Rita Meuleman
4 jaar geleden

We kijken terug op een schitterend mooie week rondom Kirchberg in Tirol. Wat hebben we genoten. Een afwisselend programma (voor elk wat wils), tot in de puntjes verzorgd. Het weer was fantastisch, de sfeer was perfect. Kortom, een geslaagde vakantie... met dank aan onze reisleider Edwin Schiller en Willem de chauffeur.

Annelies Wennekes
4 jaar geleden

Wathelet ik genoten van de reis naar Kirchsberg en wat een energie van Edwin die altijd aan de kleine dingen dacht heel goed.
Ook Willem onze buschauffeur complimente met de AZ bus en de vele lunches .Ook Jan die mij met fietsen door de bergen loodsen.
Jennifer en Edwin Compliment

Wout en Hanneke
4 jaar geleden

Ook wij zijn naar Kirchberg geweest met Schiller reizen. En wat hebben we een heerlijke vakantie gehad!! Edwin heeft voor ons een uniek programma geregeld, met afwisselende activiteien en persoonlijke begeleiding. De cathering tijdens de heen en terugreis is zeker ook het vermelden waard, koffie, thee, luxe broodjes zelfs warme gehaktballetjes ontbraken niet.
Het bezoek aan de melkveehouder en bergboer Hans in Westendorf was ook heel bijzonder evenals de ijsgrotten in Werffen. We vonden het een hele speciale week, de sfeer in de groep was heel gezellig en ontspannen. Ook s àvonds was het erg gezellig met elkaar, de Tiroleravond en de andere avonden in de Gastenstubbe van ons hotel. Het mountainbiken vonden we ook prachtig, kortom: Edwin, Jennifer, Willem en Jannes..... BEDANKT......

Groeten, en graag tot ziens op de reunie

Wout en Hanneke